Els Pinetons

MENJADOR

Una alimentació equilibrada és fonamental per al correcte desenvolupament dels més joves. Per això, fomentem en els alumnes els hàbits alimentaris que reuneixen les pautes més adients. El nostre menú garanteix l’aportació de totes les necessitats nutritives i segueix les recomanacions dietètiques i la freqüència de consum aconsellades per als diferents grups d'aliments.

La preparació del dinar s’efectua a les instal·lacions de la cuina de l’escola conjuntament amb la companyia Scolarest. Els menús s’elaboren sota control dietètic i mensualment els pares reben la informació del contingut de cada dia. A més, amb Scolarest ens adaptem a les necessitats específiques de tots els alumnes i disposem d’un ampli ventall de proveïdors que ens subministren gran varietat de productes per a dietes en casos d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, facilitant la elaboració de menús molt similars als de la dieta basal.

Apostem doncs per un nou rumb en el nostre servei de restauració, en el qual és fonamental la matèria primera i la qualitat dels productes, que són de proximitat, de temporada, ecològics i de proveïdors locals; i seguim atenent les diverses necessitats alimentàries dels nostres alumnes.

Posem a disposició de les famílies menús adaptats per a aquells alumnes amb patologies que requereixen un tractament dietètic especial: alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies a certs aliments: celíacs, sense lactosa, sense ou, etc. o bé dietes “toves” ocasionals per a problemes transitoris de l'aparell digestiu. 

A més, garantim que el personal que realitza aquests menús rep la formació necessària per a la seva correcta elaboració, tenint en compte i coneixent quins són els aliments d’alt risc, els ingredients que cal evitar, així com la correcta manipulació d’estris de cuina per a evitar contaminacions dins l’àrea d’elaboració.

Un altre aspecte diferencial és la utilització d'oli d’oliva tant en cru com per cuinar, per tal de millorar la qualitat dels menjars i cuinar d'una forma molt més saludable.